Op zaterdag 7 juli aanstaande wordt er op “de Elta” een Benefiet Honkbalmarathon gehouden. Deze dag staat geheel in het teken van ‘Honkbal voor Jesse’, waar er van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds gespeeld wordt tegen mar liefst vijf tegenstanders. Hèt vedette team ‘The Old Blitz’ uit Santpoort-Zuid neemt het op tegen respectievelijk Sparks, Cromtigers, DSS, Rooswijk en Onze Gezellen. Op de dag zelf kunt u tevens oudspelers terugzien die gewillig onze actie ondersteunen. Als het antiek van The Old Blitz tussentijds kraakt, dan wordt u gevraagd de mannen even aan te moedigen.

U kunt naast het aanschouwen van de wedstrijden, uiteraard genieten van een drankje en deelnemen aan de Blitz Barbecue. Misschien dat u een lootje wilt kopen voor de loterij waarvan, net als bij het eten, de opbrengsten naar ‘Honkbal voor Jesse’ gaan. Pakt u de hoofdprijs (Een passe-partout van de Haarlemse Honkbalweek + nog eens 10 dagkaarten!)? Of wordt het een dinnerbon, een geheel verzorgde honkbalclinic? Te veel prijzen om op te noemen… Wij gaan in ieder geval voor een goede score! En we hopen dat u ons een handje helpt.

In oktober 2015 heeft Jesse Welp, zoon van Edwin en Karin Welp, traumatisch hersenletsel opgelopen na een zeer ernstig auto ongeluk. Na ruim twee jaar behandeling, therapie en intensieve zorg loopt Jesse dagelijks aan tegen de ingrijpende gevolgen van zijn letsel. De hersenschade die hij heeft opgelopen is voor een groot deel blijvend, maar door gerichte behandelingen en prikkels kunnen er zeker nog verbeteringen in zijn functioneren behaald worden, zowel fysiek als geestelijk.

The Old Blitz, het honkbalteam van Edwin, gaat schouder aan schouder staan in het doen slagen van dit evenement. U bent van harte welkom.

Direct doneren? Graag! 

De Benefiet commissie BANKREKENING: NL84 RABO 0328 3967 96 t.n.v. VAM. Lubbers – honkbalvoorjesse

Meer weten over Jesse? Bekijk de website www.jeswecan.nl.

Lees ook het stukje in de IJmuider Courant over de Honkbalmarathon voor Jesse.