Vrijwilligers

Help Terrasvogels!

Meld je aan als vrijwilliger.

Terrasvogels is een prachtige club met een mooie geschiedenis. Ik denk dat we allemaal willen dat Terrasvogels ook een mooie toekomst heeft. Dat kan zeker! Maar dan moeten er wel meer mensen de schouders onder onze mooie club gaan zetten.

Zo is er op dit moment geen volwaardig bestuur en hebben we niet genoeg trainers en coaches voor 2018. Ook qua sponsoring en kantinediensten kan het veel eerlijker verdeeld. Samen bereik je meer… En dat is wat we willen.

Daarom zoeken we vrijwilligers. Niet alleen mensen met een honk- en softbalachtergrond, maar ook leden / ouders / vrienden van die het terrein helpen onderhouden, een potje scheidsrechter willen spelen bij de jeugd, bestuurstaken verrichten, kantinediensten draaien, zo nu en dan schoonmaken of evenementen helpen organiseren. Noem maar op. Wist jij dat tegenover elk uur sporten een half uur (vrijwilligers)werk staat om dat mogelijk te maken?

Dus: wat jij ook leuk vindt en waar je ook goed in bent, hoe vaak je ook kan, we kunnen jouw hulp zeker gebruiken!

Hieronder vind je een formulier waar je je kan aanmelden. We hangen briefjes op in de kantine of achter de bar in de bak met formulieren. Maar je kan ook gewoon iemand achter de bar of op het veld aanspreken en vragen waar je je aan kan melden.

Dank je wel voor jou steun alvast!

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin